Grundejerforeningen Rødhøjgårdsvej

Rødhøjgårdsvej 1-90,92,94, 2630 Taastrup

Denne side benytter cookies.

Hvis du fortsætter med at bruge siden, accepterer du dette. Learn more

I understand

OPDATERING 20-08-2018:

Vi har haft vores 2 omgang af ukrudsbekæmpelse. Grunden til at vi bekæmper, selvom der ikke er store mændger ukrud, er at der sprøjtes med en blanding der også angriber de frø der ligger og venter på at spirre. 
Der vil inden for de næste 14 dagte, bliver kørt en runde og de resterende ukrudt vil få et ekstra sprøjt. Det vil så være det for i år. 

OPDATERING 24-04-2018:

Ugen her har givet os en vejrudfordring på vinden og de små regnbyger der er på prognosen. Og grundet parkeret biler på fællesområderne må vi udføre opgaven i hverdagene i dagtimerne.

Derfor planlægges udførsel til en af dagene i uge 18 tirsdag-fredag, lige nu ser 2-3 maj bedst ud. 

Når vi kommer længere frem kan vi lægge os på en dag, Der kommer en opdatering omkring dette i weekenden. 

Vi vil samtidig bede om i den udstrækning det kan lade sig gøre, at parkeringspladser og chaussestenskanterne holdes fri for biler og haveaffald i de dage der sprøjtes, for at vi kan få den bedste udnyttelse af sprøjtningen. 


Som vedtaget på Generalforsamlingen d. 17 april 2018, har vi indgået aftale med Blynert Have Service, som vil komme 3 gange i år og sprøjter mod ukrudt samt 3 gange til næste år. 

Han sprøjter ved alle vores Chaussesten, parkeringspladserne samt romberne ved indkørselen til vores repektive runder. 

Han har meldt at første sprøjtning vil blive udført i uge 17 med undtagelse af Mandag og Fredag. Mandag er grundet haveaffald og fredag er jo helligdag, samt at vinden skal være under 4s/m og det må ikke regne. 

Vi vil samtidig bede jer alle om at se efter at der ikke ligger en masse løvfald og grene på jeres Chaussesten, da dette vil reducerer effekten af sprøjtningen.

Blynert Have Service er certificeret til ukrudstbrænding og med sprøjtecertifikat. Dette vil sikre at vi laver så lidt skade på naturen som muligt. 

Venlig hilsen

Bestyrelsen